Vanzari echipamente

vanzari-echipamente

Medical Finance Project are parteneriate cu toţi furnizorii de echipamente medicale din Romania, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internationale. Astfel, va putem pune la dispozitie oferte integrate de echipamente pentru toate specialitatile medicale.

Oferta integrata de vanzare de echipamente poate fi considerata ca serviciu inclus sau separat de serviciile de finantare sau de managementul de proiect.

Specialistii Medical Finance Project elaboreaza o oferta integrata de echipamente in urma unui proces care ia in considerare:

  • Evaluarea nevoilor de echipamente medicale pentru proiectul medical specific;
  • Prezentarea unei oferte tehnice si stabilirea configuratiilor pentru fiecare echipament in parte, in functie de solicitarile si necesitatile formulate de beneficiar;
  • Prezentarea unui buget detaliat cu mai multe optiuni pentru fiecare tip de echipament in parte. Beneficiarul face alegerea in functie de necesitati si preferinte;
  • Elaborarea ofertei finale, care va contine toate detaliile necesare despre tipurile, configuratiile si cantitatile solicitate de echipamente medicale; termenele de livrare, service si instalare; termenele si conditiile de efectuare a pregatirii personalului utilizator etc.