Despre noi

despre-noi

Medical Finance Projects este lider pe piata din Romania in integrarea de solutii tehnico-financiare pentru domeniul medical.

Compania pune la dispozitia clientilor sai un mix de servicii: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, cele mai bune oferte de echipamente medicale pentru toate specialitatile si solutii optime de finantare a acestora.

Medical Finance Projects colaboreaza cu cele mai importante institutii financiare si cu toti furnizorii de echipamente medicale din tara noastra. Astfel, poate oferi clientilor sai, care investesc in spitale, clinici, centre de imagistica sau cabinete medicale, solutii personalizate in functie de complexitatea proiectulului si bugetul alocat.


Lider in integrarea de solutii tehnico-financiare pentru sectorul medical privat

In numai doi ani de la infiintare, Medical Finance Projects a devenit lider pe piata din Romania in integrarea de solutii tehnico-financiare pentru domeniul medical. Compania are reprezentanti in 6 orase din tara: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Iasi, Satu-Mare si Oradea. Astfel, asigura consultanta si implementare rapida a proiectelor medicale si la nivel local.

Pentru a veni in sprijinul clientilor sai, Medical Finance Projects a dezvoltat un mix de servicii dedicate pietei medicale private: proiecte la cheie, management de proiect, planuri de afaceri, studii de fezabilitate, cele mai bune oferte de echipamente medicale pentru toate specialitatile si solutii optime de finantare a acestora.

Specialistii Medical Finance Projects au o bogata experienta tehnica si financiara. De aceea, implementeaza cu succes proiecte complexe prin integrarea de echipamente tehnice de la mai multi furnizori, pentru o gama larga de discipline medicale, cu solutii financiare avantajoase pentru client.

Parteneriate strategice in beneficiul clientilor

Compania coloboreaza cu cele mai importante societati financiare pentru a obtine cele mai bune costuri de finantare pentru clientii sai. De asemenea, ca urmare a parteneriatelor cu aceste societati, Medical Finance Projects poate garanta o analiza si o aprobare rapida a proiectului medical si a dosarului de creditare.

Compania are parteneriate cu toţi furnizorii de echipamente medicale din România, majoritatea fiind distribuitori ai celor mai importante companii internaţionale. Astfel, medicii şi investitorii pot alege dintr-o gamă largă de echipamente medicale, in funcţie de propriile criterii şi de bugetul alocat.

Solutii personalizate pentru toate specialitatile medicale

Medical Finance Projects pune la dispozitia clientilor sai, pe langa finantarea prin leasing a achizitiilor sau a proiectelor medicale, si leasing pentru bunuri imobiliare si masini utilizate in activitatea medicala.

Compania are un portofoliu de clienti echilibrat: medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica. Acestia investesc in proiecte medicale de la cateva mii pana la milioane de euro.

Cu sprijinul Medical Finance Projects, clientii pot obtine finantarea dorita inclusiv pentru o societate nou-infiintata sau care abia urmeaza sa fie infiintata. De asemenea, clientii au acces la o retea nationala de specialisti si la servicii complete de consultanta financiara, tehnica si manageriala, inclusiv pentru managementului de proiect.