Intrebari frecvente

intrebari-raspnsuri

Ce fel de bunuri finanteaza Medical Finance Projects ?

Echipamentele medicale sunt autorizate pentru utilizare in Romania?

Ce tipuri de activitati medicale finanteaza Medical Finance Projects ?

Finantati si societati sau activitati nou infiintate?

Cabinete si societati nou infiintate sau fara activitate

Ce tipuri de consultanta ofera Medical Finance Projects ?

Care este termenul de livrare a echipamentelor medicale sau a masinilor?

Cum sunt asigurate bunurile?

Ce fel de bunuri finanteaza Medical Finance Projects ? top

Finantam achizitia de echipamente, bunuri imobiliare si masini necesare unei investitii in domeniul medical.

Echipamentele medicale sunt autorizate pentru utilizare in Romania? top

Toate echipamentele medicale finantate prin intermediul Medical Finance Projects sunt autorizate pentru a fi utilizate in Romania.

Ce tipuri de activitati medicale finanteaza Medical Finance Projects ? top

Medical Finance Projects finanteaza toate tipurile de activitati medicale, farmaceutice si de cosmetica – de la cabinete medicale individuale (CMI), la societati comerciale (SRL, SA etc.).

Finantati si societati sau activitati nou infiintate? top

Da, acesta este si unul dintre avantajele cele mai importante pe care le ofera Medical Finance Projects: finanteaza societatile sau activitatile nou infiintate. Experienta indelungata in ambele domenii, medical si financiar, ne permite sa evaluam profesional sansele reale de succes ale unei activitati nou infiintate. Astfel, putem finanta cu succes cabinete si societati care, in mod normal, nu se califica pentru obtinerea finantarii de la nici un alt finantator sau banca.

Cabinete si societati nou infiintate sau fara activitate top

Pentru cabinetele sau societatile nou infiintate (start-up) sau fara activitate, nu se cer decat documentele de infiintare si cele care sa ateste situatia actuala si previziunile (de exemplu, din motive evidente, nu sunt solicitate date contabile din anii anteriori)

Ce tipuri de consultanta ofera Medical Finance Projects? top

Medical Finance Projects ofera consultanta financiara (alegerea modalitatii optime de finantare a achizitiilor si proiectelor medicale), tehnica (prezentarea de optiuni ale echipamentelor medicale, astfel incat investitorul sa poata lua cea mai buna decizie pentru achizitia sau proiectul respectiv) si manageriala (asistenta in intocmirea planurilor de afaceri si estimarea rezultatelor ce urmeaza a fi obtinute prin implementarea proiectului sau realizarea achizitiilor; management de proiect – studii de fezabilitate, previziuni, prezentari, urmarirea atingerii rezultatelor previzionate prin realizarea investitiei).

Exista costuri aditionale pentru consultanta? top

Atunci cand consultanta are ca scop obtinerea unei finantari pentru achizitii, iar finantarea se face prin Medical Finance Projects, nu exista astfel de costuri. In cazul in care optati doar pentru serviciul de consultanta, se percepe o taxa.

Care este termenul de livrare a echipamentelor medicale sau a masinilor? top

Termenul de livrare este stabilit de producatori pentru fiecare bun in parte si este comunicat investitorului inaintea selectarii produselor si semnarii contractului de finantare. Toate datele de livrare sunt stabilite cu precizie inainte de semnarea contractului de finantare si fac parte din consultanta tehnica oferita de Medical Finance Projects. Termenele de livrare agreate sunt mentionate in contractul de finantare. La solicitarea beneficiarului, ele pot diferi de cele standard in functie de necesitatile proiectului: amenajarea spatiilor de instalare, sincronizare cu alte livrari si instalari etc.

Cum sunt asigurate bunurile? top

Toate bunurile finantate sunt asigurate impotriva tuturor riscurilor (inclusiv cutremur, incendiu, furt etc.). Costul asigurarii este 0,33%/an pentru echipamente medicale. Costul in procente al asigurarii pentru bunuri imobiliare este mai mic si depinde de mai multi factori, inclusiv de valoarea finala a bunului imobiliar. Costul asigurarii pentru masini este cel stabilit in mod legal si uzual de asiguratori.