Finantare

 finantare

Medical Finance Project ofera leasing financiar pentru proiecte medicale. Cu sprijinul nostru, puteti achizitiona orice bunuri care urmeaza sa fie utilizate intr-o activitate medicala sau cosmetica: echipamente, bunuri imobiliare si masini.

Durata finantarii pentru echipamente medicale si masini poate fi intre 1 si 5 ani (12-60 luni), iar pentru bunuri imobiliare durata este de maxim 10 ani (120 luni).

Toate ofertele de finantare sunt personalizate si sunt insotite de o oferta detaliata pentru echipamentele medicale si celelalte bunuri ce urmeaza a fi folosite in activitatea medicala. Oferta Medical Finance Project cuprinde consultanta tehnica, financiara si manageriala.

Specialistii Medical Finance Project parcurg urmatorii pasi in formularea ofertei:

  • Evalueaza nevoile de echipamente medicale si alte bunuri, luand in considerare specificatiile proiectului medical;
  • Prezinta o oferta tehnica si stabilesc configuratiile pentru fiecare echipament si bun in parte, in functie de solicitarile si necesitatile formulate de beneficiar;
  • Realizeaza un buget detaliat cu mai multe optiuni pentru fiecare tip de echipament si bun in parte;
  • Elaboreaza o oferta tehnica finala, care va contine toate detaliile necesare despre tipurile, configuratiile si cantitatile de echipamente medicale si alte bunuri solicitate; termenele de livrare, service si instalare; termenele si conditiile de efectuare a pregatirii personalului utilizator, etc.;
  • Propun cele mai bune oferte de finantare pentru configuratia tehnica finala aprobata de beneficiar si care tine cont de necesitatile si posibilitatile reale de implementare a proiectului.