Proiecte la cheie

proiecte-la-cheie

Pentru a reduce la minimum stresul legat de inceperea unei noi activitati si pentru a economisi timpul pretios al clientilor sai, Medical Finance Project pune la dispozitia clientilor sai proiecte la cheie. Specialistii companiei realizeaza planul de afaceri, studiul de fezabilitate, obtin cea mai avantajoasa solutie de finantare si identifica echipamentele medicale adecvate care sa asigure succesul afacerii.

Astfel, clientul preia proiectul in momentul in care afacerea este gata pentru a functiona. Faptul ca cei mai buni specialisti in domeniu, cu o experienta bogata in implementarea de proiecte importante in domeniul medical, s-au ocupat de dezvoltarea proiectului reprezinta o garantie in sine ca afacerea se va bucura de succes.

Proiectele la cheie sunt destinate tuturor categoriilor de clienti Medical Finance Project : medici, cabinete medicale, clinici si spitale private, centre de imagistica, indiferent de specialitatea medicala. De asemenea, pentru acest gen de serviciu pot opta atat companiile existente, cat si companiile nou-infiintate (start-up).